Info

Apa Kelebihan Perfume Kami Untuk Anda? FAQ

Posted On April 11, 2016 at 4:15 am by / No Comments

 

Q : Dexandra ini produk mana?
A : Dexandra adalah 100% hakmilik anak bumiputera muslim, produk buatan Malaysia 🙂

 

Q : Dexandra ni berapa ml dan tahan berapa lama?
A : Dexandra mengandungi 35ml pati wangian EDP (pati pekat). Maka, jika anda pakai sikit pun dah cukup untuk kekal wangi dari pagi sampai petang. Anggaran kami, pakai 2-3 spritz sehari cukup untuk penggunaan 2-3 bulan. Jika pakai 4-5 spritz sehari mampu bertahan sebulan.

 

Q : Berapa harga sebotol dan boleh beli secara borong?
A : Harga sebotol Dexandra 35ml adalah RM65 SM / RM70 SS (exclude pos). Kami tidak menawarkan harga borong tetapi anda boleh beli pada Harga Promosi dan Harga Agent yang telah kami tetapkan.

 

Q : Apakan jenis wangian yang dibawa oleh Dexandra?
A : Setakat ini kami telah membawa lebih 50 wangian berinspirasikan daripada perfume jenama antarabangsa seperti Creed, Chanel, Dior dan Bvlgari. Kami akan terus menambah pilihan wangian mengikut demand pengguna.

 

Q : Apakah Dexandra adalah sejenis perfume dubai/ gred/ fake?
A : Tidak. Dexandra merupakan sebuah jenama Inspired Perfume, dengan wangiannya diinspirasikan dari perfume international.

 

Q : Adakah Dexandra sama seperti inspired perfume yang lain?
A : Tidak. Dexandra dihasilkan dengan lebih berkualiti dan dalam kelasnya tersendiri kerana dijamin bau wangiannya mirip original dan long lasting setanding original; iaitu bau melekat pada kulit sehingga 8jam dan di baju/ tudung 2-5 hari.

 

Q : Adakan perfume Dexandra boleh dipakai semasa solat?
A : Ya. Sebenarnya semua perfume original pun boleh dibawa solat kerana ia menggunakan alkohol gred makanan sahaja. Tetapi, untuk pengetahuan, perfume Dexandra menggunakan 100% ingredient halal di mana pati alkohol diambil daripada ekstrak tebu. Jadi gunakanlah tanpa was-was waima untuk dipakai ketika solat.

 

Q : Adakah semua perfume sesuai dipakai oleh semua orang?
A : Tidak. Apabila memakai perfume sama ada yang original atau inspired; bau wangian dan ketahanan wangian yang terhasil adalah bergantung kepada keserasian tubuh anda dengan aroma perfume. Jika anda mengalami masalah bau badan atau peluh berbau terlalu kuat, atau kulit terlalu kering; mungkin anda memperolehi hasil wangian yang berbeza daripada yang berbanding pengguna Dexandra yang lain.

 

Q : Adakah semua feedback Dexandra boleh dipercayai?
A : Kami jamin feedback Dexandra adalah 100% benar dan boleh dipercayai. Anda boleh baca lebih banyak feedback Dexandrarians di http://www.dexandrareview.com.

 

Q : Di manakah saya boleh beli perfume Dexandra?
A : Anda boleh beli Dexandra dari kami (8HourPerfume.com) secara online; atau COD jika berhampiran dengan tempat anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *